MINIHIJSKRAAN HOEFLON C1

HOEFLON C1

HOEFLON C4

HOEFLON C6

De minihijskraan C6 is de alleskunner onder de compactkranen van Hoeflon. Het is een minikraan met een hoge hijscapaciteit van maximaal 3000 kg en een maximale hijshoogte van 17 meter. Een Fly Jib van 4.3 meter is optioneel verkrijgbaar. Door de verdraaibare stempelpoten staat de kraan altijd in optimale stabiele positie. Deze kraan kan meer tillen dan zijn eigen gewicht en is daarom uniek in zijn soort. De kraan is uitermate geschikt voor het plaatsen van glas en het nauwkeurig op positie brengen van stalen balken.

HOEFLON C10

HOEFLON C30e

Minihijskraan Hoeflon C1

 

De pick en carry kraan

De minihijskraan C1 is de kleinste krachtpatser uit de minikranen serie van Hoeflon. De C1 is een compacte minikraan die door zijn afmeting en gewicht op de meest onbereikbare plaatsen kan komen. Een dak, kelder, verdiepingsvloer of een ruimte met een beperkte toegangsweg is voor de C1 geen enkel probleem. De C1 wordt aangedreven door een accu.

De minihijskraan C1 heeft een hijscapaciteit van 550 kg, de perfecte krachtpatser voor het hijsen van zware bouwmaterialen en glaswanden in een beperkte ruimte. De radiografische afstandsbediening is eenvoudig in gebruik. Alles wat de kraan waarneemt, wordt vertaald en weergegeven op de display van de afstandsbediening. Zo weet de gebruiker op ieder moment op hoeveel procent hijscapaciteit de machine draait, welke giekhoek en bijvoorbeeld de massa aan de haak. Optimale veiligheid op de werkplek is zo gegarandeerd.

Zoekt u een minikraan met een hogere hijscapaciteit? Bekijk dan de  C4, C6 en C10

Specificaties

SPECIFICATIESDETAIL
Capaciteit550 kg
Max. hijshoogte5,65 meter en zonder opties 4,4 meter
Giekvlucht4,6 meter en zonder opties 3.3 meter
Accu-aandrijving24V
BedieningAfstandbediening, proportioneel rijden en hijsen
1ste versnelling0,5 km/u
2de versnelling1,1 km/u
Totaal gewicht960kg en met opties 1060kg
Hydraulisch zwenkbereik136 graden
HijslastindicatorBij overbelasting 90% / 100%
VeiligheidCE markering
Voeding230V / 24V
Versteldeel30 graden instelbaar
Hijslier500 kg
Rupsbandennon-marking
Opbergkoffer0,50 meter x 0,30 meter x 0,30 meter
Handarm30 graden (omhoog/omlaag)
WerkverlichtingLED