MINIHIJSKRAAN HOEFLON C30e

HOEFLON C30e

De C30e is een kraan van hoog niveau met een eenvoudige bediening. De mogelijkheden zijn eindeloos omdat de machine denkt, zodat de machinist zich maximaal op het hijswerk kan concentreren.

HOEFLON C1

HOEFLON C4

HOEFLON C6

De minihijskraan C6 is de alleskunner onder de compactkranen van Hoeflon. Het is een minikraan met een hoge hijscapaciteit van maximaal 3000 kg en een maximale hijshoogte van 17 meter. Een Fly Jib van 4.3 meter is optioneel verkrijgbaar. Door de verdraaibare stempelpoten staat de kraan altijd in optimale stabiele positie. Deze kraan kan meer tillen dan zijn eigen gewicht en is daarom uniek in zijn soort. De kraan is uitermate geschikt voor het plaatsen van glas en het nauwkeurig op positie brengen van stalen balken.

HOEFLON C10

Minihijskraan Hoeflon C30e

 

100% elektrische pick & carry kraan

Met trots presenteren wij u volledig lithium pick & carry kraan. Hoeflon is klaar voor de toekomst. De C30e is een kraan van hoog niveau met een eenvoudige bediening. De mogelijkheden zijn eindeloos omdat de machine denkt, zodat de machinist zich maximaal op het hijswerk kan concentreren.


Grootse krachtpatser

 

  • STEMPELBEWAKING
  • UITSCHUIFBARE STEMPELS
  • ONEINDIG ROTEREN
  • PAST DOOR EEN DUBBELE DEUR
  • LITHIUM KRAAN
  • RIJDEN MET LAST
  • EENVOUDIGE BEDIENING

De C30e is een kraan met traploze stempel mogelijkheid. Iedere stempelpoot weet zijn positie om de hijscapaciteit te bepalen. Door het lage zwaartepunt en de uitschuifbare rups is de kraan in staat om tegen een helling te rijden.

De Hoeflon C30e heeft een grotere bodem vrijheid door de schuine rups standen. De C30e is kort door de compacte giek. Het is mogelijk om een stalen balk aan de zijkant van de pick & carry kraan te transporteren.

Specificaties

SPECIFICATIESDETAIL
Capaciteit8000 kg
Max. giekvlucht12,2 m (met jib 20 m) 
Hijshoogte15,4 m (met jib 22 m) 
Afmetingen L x B x H3,85 m x 1,2 m x 2 m 
Mastsysteemcilinder en ketting-systeem
Zwenkbereik360 graden
RijsysteemOp afstandbediening: 1ste versnelling = 1,1 km/u / 2de versnelling = 2,3 km/u / 3de versnelling = 2,9 km/u
AccuLithium
StempelpotenTraploos hydraulisch uitschuifbaar, knikpoten